elsorsjatert1.jpg

Balogh: Meg kell oldani a feladatot

2024. jún. 18.  -  Európa-liga
Játékosunkat az El-selejtező sorsolása után kérdeztük.

Bajnokiezustbann1

Június 18-án délután, a svájci Nyonban az UEFA megtartotta az Európa-liga-selejtező mérkőzések első fordulójának sorsolását. Csapatunk ellenfele a román másodosztályú FC Corvinul Hunedoara együttese lesz. Az első mérkőzés július 11-én, Pakson kerül megrendezésre, míg a visszavágóra július 18-án kerül sor Romániában.

„Természetesen reggel téma volt a sorsolás az öltözőben, de abban állapodtunk meg, mindegy, kivel kerülünk össze, meg kell oldani az előttünk álló feladatot” - kezdte Balogh Balázs. „Ez érvényes arra is, ha elsőre utaznunk kell, vagy ha először itthon lépünk pályára. Az, hogy végül Pakson kezdünk, úgy gondolom, jó számunkra. Még nem ismerjük a Corvinult, de tisztelettel tekintünk rájuk, nagy múltú klub, és beszédes, hogy kupát tudtak nyerni. Motiváltan várjuk a mérkőzést. Jelenleg a felkészüléssel vagyunk elfoglalva, keményen készülünk, hisz’ az El-selejtező lesz az első tétmérkőzésünk. Sok edzőmérkőzésünk lesz addig, melyeken megszerezhetjük a kellő kondíciót. Az elmúlt évek alapján pedig biztos vagyok benne, mire eljön a mérkőzés, készen fogunk állni” - fogalmazott a sorsolásról honlapunknak technikás középpályásunk.

Az UEFA június 19-én, szerdán elkészíti a második kör sorsolását is, amiről természetesen szintén beszámolunk majd klubunk hivatalos felületein.

A Corvinul elleni mérkőzéseinkkel kapcsolatos szurkolói információkkal hamarosan jelentkezünk.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Elsorsjatert2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök