pte24tavnb3a.jpg

Hiába a jó kezdés

2024. ápr. 14.  -  NB III.
NBIII-as csapatunk egy órát játszott emberhátrányban.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 24. forduló: PAKSI FC II. - PTE-PEAC 2 - 4 (1 - 1)

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
 Borsos, Ádám (Szabó 71’), Vécsei (Babos 46’), Lépő, Pesti, Horváth, Lapu, Jász, Böde, Pupp, Győrfi

Cserék: Kovács, Palóka, Máté, Répási, Babos, Szabó

Vezetőedző: Kindl István

A PTE kerete

Kezdők: 
Paceka, Than, Temesvári, Archie, Gelencsér B., Grósz (Lódri 82’), Kása (Lezsák 84’), Leidl, Gelencsér G., Takács (Lukács 68’), Nagy

Cserék:
 Pölöskei, Wieland, Lódri, Orbán, Schuszter, Lezsák, Kardos, Lukács

Vezetőedző: 

Gólszerzők:
 Böde 9’, 72’, ill. Gelencsér B. 43’, 85’, Gelencsér G. 61’, 94’

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Pte24tavnb3b

A megbeszéltek szerint, jól kezdtük a mérkőzést. Domináltunk, agresszívan letámadtuk ellenfelünk, jó színvonalon futballoztunk. Rögtön az elején egy szép támadást követően a vezetést is megszereztük, és további lehetőségeink is adódtak. Türelmesen építettük az akcióinkat, úgy nézett ki, ezt a találkozót gólokkal nyerjük majd. Félóra elteltével Lépő kapott piros lapot egy erősen véleményes szituációt követően. Nem sokkal később a PTE egy mélységi indítást követően egalizálni tudott. A második játékrészben egy szétesett csapat benyomását keltettük. Enerváltan, élettelenül futballoztunk, vendégeink fordítani is tudtak, viszont Böde második góljával sikerült egyenlítenünk. A hetvenedik perctől három-négy ziccerünk is adódott, valamint egy tizenegyesgyanús megmozdulás is volt, ami után a játékvezető sípja néma maradt. Az összecsapás végén vendégeink két kontrából is betaláltak, ezzel megnyerve a mérkőzést, holott a játék képe ennek éppen az ellenkezőjét mutatta.

„A kiállítást követően egy nagyon nehéz mérkőzéssé vált az összecsapás számunkra. A piros lapig minden jól működött, ugyanakkor nagyon meg volt kötve a kezünk. Cserékkel nem nagyon tudtunk belenyúlni a találkozóba. Mindegyik félidőben játékrendszert kellett váltanunk, viszont ezeket védők nélkül kellett megoldanunk, mivel Lépőt kiállították, Ádámot sérülés miatt kellett lecserélni. Ugyan a padunkon ültek nagyon ügyes fiatalok, viszont Őket nem volt ildomos becserélnünk, mivel U19-es csapatunk utánunk játszott, ahol így nem számíthattak volna rájuk. Melegben, emberhátrányban mindenki nagy energiákat mozgósított. Tanulnunk kell a hibáinkból, nem voltunk elég élesek” - fogalmazott a mérkőzést követően vezetőedzőnk, Kindl István.

Pte24tavnb3c

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök