szentlorinc24tavaaa.jpg

A játék jól ment, pont sajnos nem járt érte

2024. ápr. 07.  -  NB III.
Újabb, a mezőnyből kiemelkedő csapat ellen futballoztak nagyszerűen fiataljaink.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 23. forduló: Szentlőrinc - PAKSI FC II. 1 - 0 (0 - 0)

A Szentlőrinc kerete

Kezdők:
Héninger, Németh, Tamás (Havas 48'), Medgyes (Kesztyűs 61'), Csörgő (Múcska 46'), Sághy, Novák, Hleba (Kiss K. 88'), Kiss-Szemán (Helesh 61'), Erdész, Pataki

Cserék:
Szmola, Kiss M., Sebestyén, Havas, Helesh, Múcska, Kiss K., Szabó, Kesztyűs

Vezetőedző: Pichler Gábor

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
Borsos, Ádám, Lépő (Szabó 73'), Kocsis, Horváth, Lapu, Jász, Babos, Pupp, Pesti, Győrfi (Máté 82')

Cserék: Kovács, Köllő, Máté, Répási, Palóka, Szabó

Vezetőedző: Kindl István


Gólszerző:
Múcska 64'

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

A feljutásra aspiráló hazaiak ellen nagyszerű felfogással, a megbeszéltek szerint álltunk bele a mérkőzésbe. Szűken védekeztünk, agresszíven letámadtunk, nem találtak fogást rajtunk a hazaiak. Az egész első félidő során mélységi indításokkal próbálkoztak, de védőink jó játékának köszönhetően nem alakítottak ki helyzeteket. Kapusunknak nem akadt védenivalója, ellenben mi nagyszerű támadásokat vezettünk. Egy Kocsis-Győrfi nagyszerű összjáték után fiatal támadónk a hazai kapus mellett elgurítva a kapufát találta el, amiről a túlsó kapufára vezetett a labda útja - ritkán látott balszerencsénk volt. Később újra az előbb említett két játékosunk játszott össze, előbbit a tizenhatoson belül, utolsó emberként buktatták, ám a játékvezető a tizenhatoson kívülről ítélt szabadrúgást számunkra. A Szentlőrinc érezte, hogy gond van a játékával, és a félidőben taktikai váltást eszközöltek, ennek ellenére a második játékrészben még kevésbé tudtak nyomást gyakorolni ránk. Egy bal oldali beadás utáni szabad labdára hazai játékos eszmélt elsőként a kapunk előtt, amit aztán tizennégy méterről a hálónkba rúgott. Ettől kezdve szinte a kapujuk elé szorítottuk a hazaiakat, szinte egykapuztunk az utolsó bő félórában. Három-négy nagy lehetőséget hagytunk ki, míg a Szentlőrincnek szórványos lehetősége sem akadt, húzták az időt. A játék képe alapján mindhárom pontot megérdemeltük volna.

„Gratulálok a csapatomnak, szenzációs mérkőzést játszottunk. Szerencsére vagyunk olyan helyzetben, hogy nem kell a pontokat számolgatnunk, így a mutatott játékunk után úgy jöhettünk haza Szentlőrincről, mintha mi nyertük volna a mérkőzést. A játékunk alapján büszkék lehetünk a srácok teljesítményére, magabiztosan, nagyon jól futballoztunk. Az ilyen mérkőzések szolgálják a srácok fejlődését, szinte egy NBII-es csapat ellen végig domináltuk a találkozót, úgy, hogy ellenfelünknek minimális lehetőséget engedtünk. Kapusunknak a találkozó alkalmával nem kellett érdemi védést bemutatnia. Sajnálom, hogy ebben az osztályban nincs VAR, hisz’ az első félidőben a Kocsis elleni szabálytalanság egyértelműen a tizenhatoson belül történt. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Szervezettségben az őszi formánkhoz képest nagyot léptünk előre, szinte egy-egy gólt engedélyezünk ellenfeleinknek, akiknek alig van támadása ellenünk, ide sorolom a Kaposvárt és a Szentlőrincet is, akik ebben a mezőnyben kiemelkedő gárdák” - így a mérkőzést követően vezetőedzőnk, Kindl István.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök