oregfiuk23.jpg

Tornagyőzelem - negyedszerre

2023. dec. 24.  -  Klub
Kilenc lőtt, nulla kapott gól, öregfiúk csapatunk újra kitett magáért.

Banner Magy1

Ahogy az már hosszú évek óta lenni szokott, az ünnepek közeledtével, Karszt József vezetésével összeáll öregfiúk csapatunk, és természetesen győzelmi szándékkal nevez az ilyenkor esedékes teremtorna-bajnokságra. A rangos Karácsony Kupának sokáig Dombóvár adott otthont, ám a tavalyi év óta Bonyhádon kerül megrendezésre az igazán hangulatos futballesemény.

Technikai vezetőnk ezúttal az Osztermájer Gábor, Tóth Péter, Fehér Attila, Éger László, Vizdár Zsolt, Böde Dániel, Böde István, Tamási Gábor, Varga „Api” László, Benedeczki Ferenc, Bérdi Zoltán, Wolf Attila, Mészáros István, Szili Lajos keretet nevezte a december 23-i teremfocira a Bonyhádi Sportcentrumba. Legendás játékosaink alkotta gárdánk nagyszerű csapatösszhangban, kapott gól nélkül, 2018, 2019 és 2022 után újfent tornagyőztes lett. Az ismételten a vitrinünkbe kerülő vándorkupát egy év múlva - immáron mondhatjuk, szokásainkhoz híven - újból megvédhetjük majd.

Csoportmérkőzéseink

PAKSI FC - Barcs 0 - 0
PAKSI FC - Tolna 3 - 0
PAKSI FC - Bonyhád 1 - 0

Elődöntő

PAKSI FC - Tamási 2 - 0

Döntő

PAKSI FC - Komló 3 - 0

A kupa begyűjtése mellett csapatunkat további elismeréssel is díjazták, a torna legjobb játékosa és megosztott gólkirálya Böde Dániel lett.

További érdekesség, hogy öregfiúk csapatunk idén újoncot is avatott Varga „Api” László személyében.

„Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy elmehettem, és újra azokkal a csapattársakkal futballozhattam, akikkel utoljára vagy húsz éve” - kezdte Varga beszámolóját. „Hosszú ideje csalogatnak már, idén - mikor Jozsó bá’ újra elkezdte összeírni a csapatot - azt mondtam, ha nyerünk november végén a DVTK ellen, megyek. Így lett, mentem. Nem tagadom, volt bennem izgalom, hiszen vagy tizenöt éve nem rúgtam ilyen szinten labdába, főleg kispályán, ami sosem volt úgymond az én asztalom. A második mérkőzésen szerzett gólomon kicsit még jómagam is meglepődtem, de az aztán mindent feloldott bennem. Ami a hangulatot illeti, teljes mértékig azt kaptam, amire előzetesen számítottam, abból indultam ki, hogy a hétköznapokban milyen a légkör nálam, a masszőr helyiségben. A szervezés előtt szintén le a kalappal, minden úgy működött, ahogy annak működnie kellett. Fontos kiemelnem még, hogy kapott gól nélkül hoztuk le az öt találkozónkat, úgy gondolom, ez azért mindent elmond a csapatunkról. Még egyszer köszönöm a társaknak és Jozsó bá’-nak, hogy ott lehettem, különleges élmény volt számomra” - avatott be bennünket a részletekbe, illetve érzéseibe debütálónk, aki a torna második legidősebb labdarúgója volt.

Játékosainknak ezúton is gratulálunk, és kellemes ünnepeket kívánunk a következő napokra!

Szép volt, srácok!

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 33 74
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 Kecskeméti TE 33 45
7 DVTK 33 45
8 MTK Budapest 33 44
9 ZTE FC 33 43
10 Újpest FC 33 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   2:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök